torsdag 12 juli 2012

det stora blå

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=fbfa7be3-0013-4d7d-970c-ec9ddd94cf2d

 var kanon väder här i stan å vi skulle ett ärende till morsan då käre maken kom på att vi var tre i från 700..hm jahupp alltså time for the big blue...
 var ju dock tvunden å logga två å det fick bli promenaden i skogen å boets gård.
 å det SPÖÖÖÖÖ REGNADE....
 men så kom vi till byn å soooolen sken
 eh men hallå,,,ser ni kråkan ovanför n -et??kan det vara den som förpassat burken på marken??för se där fann käre maken den..
 å jupp jupp..signa den då ..å eddie kunde ju logga den med..
 hm kaffe kaffe kaffe,,
 käre maken något lack-då han läääängtat efter å klättra..
 ja den måste ju upp med ju,.eddie plåtade lite jag satt utanför å messade med jocke om vilken idiot till brór han har hehe..
 nja lite halv nöjd ..hade gärna klättrat den återståeende en och en halv metern upp i toppen- men va bäst för husfriden att avsluta ..lovar du får klättra om du fixar livlina,,jaja nu var operationen dit placering avklarad,,.bara å hoppa ner..
 oooops va en sabla tur att du inte gjorde det..nån lagt ut en fälla med spikar som garanterat hade gjort att det hade gjort snablar sååå ont..kom på när vi kom hem att den nog är placerad i fel hörn .-inte bra -inte bra-eller så gjorde han det medvetet bara för att han ska få klättra igen:)
 sketig å--
 sketig å---
 super nöjda
nja MEGA NÖJDA..:=700 signade i nicket humil07 å eddie hm undra vad han ligger på nu har typ 15 som han ska logga på nätet..jaja får bli helgens projekt,..
jaha ja herr denza hade ju svårt å hålla den lilla snabel draken hans i shackt så hela inventariet på toan fick åka i soppåsen,, jaja va ju bra i och för sig så fick ja grov skrubba å rensa lite..
tja duger väl som till fällig dekoration av väggen,,
jaha ja händer här då?``??
jupp kapning av.,.
samtliga blomqvist herrarna i la ´familja:) duktig svärmor:)
måndags mys på ica -var länge sen vi hade det kom vi på..:)

No Hints Tranås


jahupp jahupp..söndag kväll,,käre maken dragit till jobbet å ja spelade wf med smoker som meddelade att det kommit 15 nya här i stan,,hm jaja skoja på du tänkte ja men se 20 minuter senare hade de hittat fram till min fån..hm problemet var ju- 1-käre maken var på jobbet,,2-han hade bilen..3-moppen är fortfarande hos farbror blå..4-inga lysen på biken..5-ficklamporna i bilen..6-har inget mörker seende:( shit pommes frites..
jaja va ju inte annat än å vänta på att käre maken skulle komma hem å klockan 07.00 var vi vid första objektets område..
hmm letade å letade å letade..-ingen höjdare å va nyvaken/jobbat natt så vi hittade bara eländiga sniglar,,
provade på nr två å även där letades det en bra stund-kantarellerna var lättare att hitta..-men jupp en ftf,,,
å snigel nummer sjuttioelfte...
å nittiotolfte spanades in medans,,,
vi blev blötare å blötare om ben å fossingar av morgondaggen,,var å spanade in nr tre men tjohej,,nä hem å sova å återkomma under eftermiddagen..
en timme innan trx passet på kvällen,,
denza hittade mera kantisar:)
å så fann vi herr crilleisommen irrandes under bron vi skulle passera:)-hittade även två cachare till uppe på bron som inte fastnade på bild..:)ninnza å norpiz var det i alla fall...-trevligt att råkas:)
å så "kalles klätterträd"
typisk cache gömma ala´denza:)
vädret var kanoners å den där planerade timmen å dagens trx pass ställdes in..-är ju inte bortskämmda att ha sällskap under våra cache rundor så vi kör på en stund till blev slut dealen:)
å många vråar avverkades..vi hängde med på bananskalet på en så hade inte redigt koll på vad vi letade efter,,
synd det inte var sniglar -de va mycket lätt hittade:)
tre gubbar å deras leksaker:)å uppgiften löst,,-här sa vi hejdå åt finspång/mjölby å tänkte att vi spanar in gömma nr tre med som ännu var ologgad...hade fått info om att det var celebert besök på väg till gömmorna så vi trodde de redan knipit den,,
men hohoho ..seriöst var vi enbart en minut före de två älgarna som kom dundrande i skogen:)-å jupp okej vart impad med när de hittade den direkt...-får skylla på att de kom från ett lättare håll en vi som letade i alla fall typ 7 minuter:)jaja vi slog följe under kvällen,,
ja så kan det gå,,.-nu var det ju så att det inte var nån som ftf at grand finalen heller..a va tusan -vi slog följe å gav oss på resterande..hihi här tror de visst på träd klättring..
å swerker var ju tvungen att prova på ett träd....linsrille gjorde en KOLOSAL vurpa på ett par sten bumlingar bara helt så där å kan bara tänka senariet om han hade sprungit när han halkade till å sten blocket flyttade på sig..hua hua..nu gick det bra i alla fall bra bra,...
hehe crille å ja med våra korta ben hade rätt-de hittar gömman innan vi ens kommit fram ,, haha jupp hade de gjort..men vi hinner ju insuuuupa naturen medans de där bara älgar i väg å har fokus på gpserna:)
en helt otroligt underbar måndags kväll..klockan är här mellan 19-20
tycker vi klarade rundan skapligt okej..å denza va super duktig,..-å hade super kul sa han när vi kom hem:)-bästa rundan han vart på:)-ja han hittade ju både smultron å blåbär så han hann aldrig bli hungrig mellan gömmorna .som han annars blir:)
älgarna visar ingen pardon mot naturen inte -älga på bara:)
hihi ja ja tror inte ja bidrog med mycket letande ,,hade ju fullt upp med djuren i naturen:)
nu närmar det sig slut målet..
å den vyn va inte å leka med:)
swerker å denza med ftf priserna:)-jupp vi löste den å där gjorde jag faktiskt en insats å räknade ut slutmålet..-som linsrille fick dubbel checka,,.hade varit en aningen jobbigt om ja räknade tok...
hihi:=va välbehövligt..tackar tackar
nope tjoho nu hade i alla fall vi klarat av alla femton så dags att dra hemmåt..--tack å bock för trevligt sällskap-gör vi gärna om,,
men ni äckliga slemmiga saker får gärna gå i ide:(-sabba svampen så där..
å tackar co för en galant tjusig runda å tack för liften back to the car;)
ger rekomendationer att ge er ut på denna runda,,,