fredag 21 september 2012

fredag

fy är nästan så en spyr när en ser denna bilden som ja hittade på fejjan,,,
 

fredags nöjet denna kväll..-jaja nu är den tom..
denza är på hotell som vanligt..
å cassie hittat lille casper_:)
krigarna har varit ute i regnet hela dagen..hm ska vi tycka synd om dom??-NÄ själv valt ju:)
känns som om man är ljusår efter yngligarna i skolan..å den där sociala biten är ju inte en kurs ja har godkänt i precis...
jaja torsdags kvällen tillbringades i ek 12 s klassrum i cirka tre timmar..ujuj mycket info på en gång..
thimmie´s ena lärare såg ut som ,,,
lagrells lillebror:)...
hm känns som om en skulle behöva göra det ,sitta still hela dagarna är inget ja är van vid precis,,kanske inte så lustigt att ja har huvudvärk å extra ont i lederna..
jaja nu har jaa vart gnällspik så det räcker..nu ska här kikas på,,,
jippey:)

nattskräck

Nattskräck, pavor nocturnus, är ett fenomen som räknas till parasomnierna. Det förekommer framför allt hos små barn, där det är mycket vanligt.
Nattskräck utgörs av attacker under sömn med ett beteende som liknar det vid stark ångest. Barnet kan sätta sig upp, skrika och uppvisar tecken på autonom aktivering i form av kallsvettningar, pulsstegring och blekhet. Ibland är attackerna förenade med sömngång. Barnet är ofta okontaktbart, och kan efter attacken återgå i normal sömn.  Nattskräck skiljer sig från mardrömmar bland annat i det att det ofta saknas hågkomst av händelsen nästa morgon och att personen som drabbats inte kan minnas något dröminnehåll..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------hm fick tips från dagis att det kan vara nattskräck denza har,,-aldrig hört talas innebörden å googlade runt lite å hittade blansannat det ovan skrivna å JA det stämmer ju in på han,,,
men ja undrar när det växer bort .