söndag 2 september 2012

OMG


MÅSTE BARA VIDAREBEFODRA DETTA SOM ÄMSEN SKRIVIT PÅ FEJJAN,,
JISSES SÄGER JA BARA...----
                                2012-09-01 Ämsen möte med Mr X
Som ni alla redan vet gav jag mig iväg ensam för att geocacha medans Wegefan var upptagen på annat håll. Jag har inte varit i dessa krokar innan men eftersom att jag loggade ”Ingen cache är värd att dö för” bestämde jag mig för att även logga ”The Rope Trick” .

Så jag cyklade uppför den branta backen. Precis när jag når slutet av vägen (där det ...
är en rundad plan, för er som inte varit där) och parkerar min cykel kommer en bil och parkerar en bit ifrån mig.

I bilen sitter en kille som kanske är 30-35 år. Han sitter kvar i bilen och jag ser att han tar upp sin mobil. Jag låser min cykel och tar upp min mobil. Vi båda två är alltså mitt ute i ingenstans och kollar på våra mobiler vilket gör att jag per automatik tänker att han är en geocachare som jag!

Han kliver ur bilen och går emot mig. Han såg rätt bra ut, var stiligt klädd. Det första jag säger är att han ska vara glad över att han tog bilen upp hit, för att backen var ett helvete att cykla upp för. Sedan presenterar jag mig ”jag heter Emma”. ”Jag är XXX” svarar han. Vi skakar hand. Sedan säger jag att jag inte har sett honom tidigare och frågar om vi ska leta tillsammans? Jag ser inget tecken på att han blir förvånad över min fråga utan han säger bara ”det kan vi göra”. Jag plockar upp telefonen igen, vänder mig till honom och säger ”vi ska hitåt” och så börjar jag gå. Han går strax snett bakom mig.

Som den sociala människa jag är försöker jag dra igång lite kallprat och jag frågar honom om han har hållit på länge med detta…
- ”Det här är första gången”; säger han.
- ”Jaha, då har du inte logga någon förut alltså...” blir mitt svar.
I mitt sinne funderar jag över varför i hela friden han har gett sig på denna cache av alla cacher som sin första men tänkte inte mer på det utan fokuserade istället på att hitta gömman.

Väl på plats hjälpte han mig med att logga cachen. När jag loggat den och skulle återplacera burken säger han att han inte är här i samma ärende som jag...
”Nähe?”, sa jag förvånat. ”Jag sysslar ju med geocaching…” fortsatte jag. Han visste vad geocaching var. Jag blev så förvånad att jag skrattade till och frågade;
- ”Vad gör du då här uppe?”

Han berättade att detta var en allmän välkänd plats i Jönköping dit man åker för att hitta någon att ligga med/ ha sex med (minns inte hur han exakt uttryckte sig). Han blev inte obekväm när han berättade det så vitt jag märkte.
Min spontana reaktion blev att säga;
- ”Jaha, där ser man (med ett försök till positiv men förvånad klang). Det hade jag ingen aning om!...*tystnad*... Hur funkar det då? Bestämmer man möte här då eller? ”

Han berättade att man bara åkte hit och väntar på att någon annan kommer. Skumt tänkte jag.. men ställde ytterligare en följdfråga; ”Är det både tjejer och killar?”. Han svarade att det var både och. Sen gick vi tillbaka mot ”parkeringen”.

Medans vi gick tillbaka till bilen/cykeln försökte jag skämta bort situationen lite och sa att vi uppenbarligen var här i olika ärenden och att det kunde ha blivit pinsamt om jag sprungit på någon här uppe i skogen eftersom att jag inte hade en aning om vad det var för plats. Han skrattade lite lättsamt med mig.

Sedan låste jag upp cykeln och sa;
- ”Nu ska jag vidare till nästa gömma.. ”. och så önskade jag honom lycka till i sökandet efter ett ligg och gjorde en uppmaning om att det säkert kommer någon. Så cyklade jag iväg.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

ja vill bo i en svamp......

 tjohej suttit inne hela helgen nä nu ger vi oss ut,,.hej hej
 tjingelitjong
 ja ut å plocka kantarellisar-vad trodde ni hehe:)
 nja hade ju planerat in några burkar med..å en var visst så super skojig att leta efter att käre maken glömt att han loggade den i september förra året när han rymde från oss andra:),hehe..
 ooops..
 tja fyra gömmor det blev å ex antal kilo svampisar...som rensades i typ tre timmar,-tackar smokers för gömmorna å svamparna:)
 å all denna svamp plockades på typ 20 minuter  ,,
 hoppas det finns tid över för en runda till
så kirrat å klart redo för frysen
                                             
å klockan ett i morgon vankas det plugg..
å min stackars tå nagel blir bara blåare å blåare,,lyckades ju hitta en dold gömma å vurpa i skogen å fastna med foten AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!