fredag 5 oktober 2012

bajs bajs bajs

det kom en ängel intill din säng för att följa dig till evighetens äng..Han ömt och varsamt tog din hand och löste jordelivets sista band.Din trötta kropp han slöt i sin famn för resan till din sista hamn..

Stiftelsen - Vart jag än går


idioter

knackelibang på dörren å inrusande kommer grannen 
å jupp jupp jupp va fann vi en trappa ner..inte freddes cykel utan enbart ett avklippt lås.. men grrrrr..
jaha ha ja det var den cykeln det,,-freddes vita-:(
nu var det ju bara som så att grannen mötte idioten som snodde cykeln i dörren typ efter klockan ett på dagen men hon va  en annan värld å reflekterade inte förrens senare,,-men med hennes goda signalement så kirrde polis patrullen vi hittade i stan biffen-36 sidor i polis registret jaha känns ju lite som ett beställnings jobb.
                               
härligt härligt..härliga poliser med som bägge var 60 + are varav den ena var super lycklig över att ha fått köra månadens fys pass å rusa efter honom tre trappor upp i en trappuppgång:)
å kvällen fortsatte ju med att mina nycklar vart kvar i tvätt stugan..-suck- orka-plingeling granne,,-tacka tack:)
en mycket smart uppfinning de här stövel benvärmarna för mode intresserade freaks:)-en stövel kan få nytt utseende på ett kick,,
ja fest hos abdullah å sen vitlök är vad ja kommer ihåg att texten var på x-factory killarna ..
mega potatisar
ett måste i frysen SÅÅÅÅ goda å 13 kr för 500 g helt okej pris
detta är vår köksfläkt efter en middags lagning-har skrivit hej så ser ni hur mycket fett det lagt sig.. vlket idioten till vaktmästare säger är helt normalt,,-det beror ju på hur man lagar maten,,ehh eh ?? att skåps luckorna är som de är,är vårt fel -vi som förstört inte vanligt slitage utan vi som förstört eh eh??grrrrrrrrrrrrr..-koden ska inte bytas då det är vårat fel att det springer folk här.-ja synd ja inte spelade in hur han betedde sig.. fick psykbryk på karl fan å rusade upp å käre maken fick ta över ny vaken som han var stackarn å då minsann blev han len i truten ..
VILL HA..
å dessa med,,,-inte för att saker gör en lyckligare men tjusiga är de