onsdag 25 april 2012

fylking då

Gert Fylking jämförde serber med Breivik
 

Stängs av från sin arbetsplats på radion

Gert Fylking tvingas pausa från jobbet.
Detta efter att den frispråkige radioprataren jämfört serber med Anders Behring Breivik.
Fylkings uttalande har väckt starka reaktioner.
Bland annat riktar Serbiens ambassadör i Stockholm kritik mot radiopratarens arbetsgivare MTG och vd:n Christer Modig, skriver DN.
Det var i ”Radio1” i tisdags förra veckan som Fylking sa att världen är full av personer som den norske terroristen Anders Behring Breivik:
”Vi har fått tag på många andra också. Vi har fått tag på de här serberna som betedde sig som ena jävla svin och hade ihjäl hundratusentals människor på flykt. Dem har vi fått tag på. Men tror du att de döms av serberna? Nej, serberna hyllar dem som hjältar.”

Stängs av

Fylking fortsätter:
”Vilka är då psykopater? Är det den större delen av den serbiska befolkningen som är dum i huvudet eller är det bara de här människorna som nu är dömda för krigsförbrytelser som är dumma i huvudet?”
Nu har MTG beslutat att stänga av Fylking från sitt jobb på obestämd tid:
– Vi vill visa att vi agerar på Gert och därför stänger av honom. Det är ett olyckligt, ogenomtänkt formulerande som upprört starka känslor, säger Christer Modig till DN.
Gert Fylking vill inte ge några vidare kommentarer angående sitt uttalande.
– Det ligger en ursäkt ute på Radio etts hemsida som jag hänvisar till.
Vet du när du får komma tillbaka till radion?
– Det får du ta med min arbetsgivare.
Vill du komma tillbaka?
– Ja, det är klart.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
fylking i blåsväder återigen ..är nog många som tänker det han säger...

tjooooohoooo

i morse möttes jag av en arg denniz..
å han va jättearg på dom som slänger skräp i skogen..:)de hade skräp plockar dag hos barnen i dag å han hade så oooont i ryggen för det var MASSA skräp folk slängt,,,sköning:)
å nån som saknar sin skog??hade visst en å annan gren å tallruska under bilen ..undra vad det beror på..
men yabbadabbadooooooo tjo hej har fru fortuna kommit till oss nu så ja kanske ska köpa en trisslott??saaaberiet fick högsta betyg på bilprovningen inte ett dugg klagade ho på yes yes yes,,
jahopp ja äntligen kunnat lösa ut mina nya brillor-oj är det så här världen ser ut..synd bara att lönen försvann precis som en avlöning...5500 svenska rikstaler gone whit the wind:(