torsdag 12 juli 2012

det stora blå

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=fbfa7be3-0013-4d7d-970c-ec9ddd94cf2d

 var kanon väder här i stan å vi skulle ett ärende till morsan då käre maken kom på att vi var tre i från 700..hm jahupp alltså time for the big blue...
 var ju dock tvunden å logga två å det fick bli promenaden i skogen å boets gård.
 å det SPÖÖÖÖÖ REGNADE....
 men så kom vi till byn å soooolen sken
 eh men hallå,,,ser ni kråkan ovanför n -et??kan det vara den som förpassat burken på marken??för se där fann käre maken den..
 å jupp jupp..signa den då ..å eddie kunde ju logga den med..
 hm kaffe kaffe kaffe,,
 käre maken något lack-då han läääängtat efter å klättra..
 ja den måste ju upp med ju,.eddie plåtade lite jag satt utanför å messade med jocke om vilken idiot till brór han har hehe..
 nja lite halv nöjd ..hade gärna klättrat den återståeende en och en halv metern upp i toppen- men va bäst för husfriden att avsluta ..lovar du får klättra om du fixar livlina,,jaja nu var operationen dit placering avklarad,,.bara å hoppa ner..
 oooops va en sabla tur att du inte gjorde det..nån lagt ut en fälla med spikar som garanterat hade gjort att det hade gjort snablar sååå ont..kom på när vi kom hem att den nog är placerad i fel hörn .-inte bra -inte bra-eller så gjorde han det medvetet bara för att han ska få klättra igen:)
 sketig å--
 sketig å---
 super nöjda
nja MEGA NÖJDA..:=700 signade i nicket humil07 å eddie hm undra vad han ligger på nu har typ 15 som han ska logga på nätet..jaja får bli helgens projekt,..

1 kommentar:

The Smokestoner sa...

Snyggt jobbat. Då slipper jag klättra upp igen...